Testforum og database

Alle spørsmål vedrørende phpBB 3.x stilles i dette forumet. Husk at vi IKKE gir support til uoffisielle versjoner av phpBB, det er kun versjoner lastet ned fra phpBB.com eller her fra phpBB.no som gis hjelp til. Oppdater alltid til siste versjon før du spør om hjelp.
Forumregler
Support til phpBB 3.x gis i dette forumet.
Om du har spørsmål angående oppdatering/oppgradering/konvertering, så spør i riktig underforum. Diskusjon rundt phpBB 3.x, modifikasjoner eller design gjøres i andre forum. Altså, kun vanlige supportspørsmål til phpBB i dette forumet.
Svar
los
Henger med
Henger med
Innlegg: 37
Registrert: 12. des 2007, 19:08

Testforum og database

Legg inn av los » 23. apr 2008, 10:02

Heisann.

Kan noen være snill og fortelle meg hvordan man enklest mulig ordner et testforum som ikke har noe med hoveddatabasen å gjøre,og hvordan dette kan overføres til hovedforumet når man er fornøyd.

Sånn som jeg har det nå har jeg et testforum liggende i rootmappen på hovedforumet.
Enkle modder som ikke trenger databaseendringer er greit nok å teste der,men når databasen endres har det virkning på hovedforumet også.Naturlig nok. :?-

Jeg tenkte å innstallere en portal men gruer meg litt pga.disse databaseendringene.Skulle gjerne tenkt meg å teste litt uten at det influerer på hovedforumet.

Må jeg opprette en ny database,eller hvordan gjør dere det egentlig enklest mulig :?:

Takk for alle svar :)-
Online isfiskespill.http://www.propilkki.no/

Svar