Robot i forum

Alle spørsmål vedrørende phpBB 3.x stilles i dette forumet. Husk at vi IKKE gir support til uoffisielle versjoner av phpBB, det er kun versjoner lastet ned fra phpBB.com eller her fra phpBB.no som gis hjelp til. Oppdater alltid til siste versjon før du spør om hjelp.
Forumregler
Support til phpBB 3.x gis i dette forumet.
Om du har spørsmål angående oppdatering/oppgradering/konvertering, så spør i riktig underforum. Diskusjon rundt phpBB 3.x, modifikasjoner eller design gjøres i andre forum. Altså, kun vanlige supportspørsmål til phpBB i dette forumet.
Svar
Brukeravatar
Stinus
PhpBB-frelst
PhpBB-frelst
Innlegg: 231
Registrert: 15. jan 2006, 12:51
Sted: Tananger / Stavanger
Kontakt:

Re: Robot i forum

Legg inn av Stinus » 12. okt 2008, 21:35

Hei
Søkemotorene gjør ingen skade i forumet ditt, de skriver ikke noe, bare leser gjennom postene i forumet. Dette gjøres fordi det skal være lettere for folk, som søker etter ting, å finne frem på internett. Dette vil igjen gi deg mere brukere av forumet ditt.

Men det er noen spamboter som kan registrere seg, og de skriver i forumet. Disse bør du slette da de kun er ute å legge igjen linker til andre werbsider, og de kan også reklamere for xxx-sider osv. Disse kan hindres registrering ved å bruke "chapcta" funksjonen som er innebygget i phpBB 3.0
Stian
Bilde
Veteranbrannbiler.com
Bilder fra Veteranbrannbiltreff i Stavanger 8.-10.August 2008

Svar